m
A
Se connecter
F
s
s
z
Destination de la recherche
La sélection courante
Toutes les tables
Documents
Dans toute la fiche
Raccourcis
Recherche avancée
La plateforme documentaire du CTIFL
A
Accueil
|
Le réseau
|
Les ressources
Les ressources documentaires
- Dictionnaires et lexiques
- Bases de données bibliographiques
- Archives ouvertes
- Défense de la culture
- Statistique
- Règlementation
Les outils documentaires
|
Aide
G
q
Plus...
La plateforme documentaire du CTIFL
Accueil
a
YE (X)
F
x
|
L
Auteur physique
H
0
YE (X)
Documents (Auteur)
[Article]
ESTIMATION OF THE DEGREE OF RED COLORATION IN FLESH OF A RED-FLESHED APPLE CULTIVAR KURENAI NO YUM' WITH A UV-VIS-NIR INTERACTIVE DEVICE
/ YE (X) ; ISHIOKA (S) ; ZHANG (S). 2017, vol. 124. - P. 128-136
[Article]
EFFECTS OF ULTRASOUND ON SPOILAGE MICROORGANISMS, QUALITY, AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF POSTHARVEST CHERRY TOMATOES
/ WANG (W) ; MA (X) ; ZOU (M) ; JIANG (P) ; HU (W) ; LI (J) ; ZHI (Z) ; CHEN (J) ; LI (S) ; DING (T) ; YE (X) ; LIU (D). 2015, vol. 80, n° 10. - P. C2117-C2126
[Article]
A COMPARATIVE STUDY BETWEEN A LATE-RIPENING MUTANT OF CITRUS AND ITS ORIGINAL LINE IN FRUIT COLORATION, SUGAR AND ACID METABOLISM AT ALL FRUIT MATURATION STAGE
/ QIN (Y) ; LI (G) ; WANG (L) ; TEIXEIRA DA SILVA (J A) ; YE (X) ; FENG (Q) ; HU (Q). 2015, vol. 70, n° 1. - P. 5-11
[Article]
EFFECT OF SALICYLIC ACID TREATMENT ON POSTHARVEST QUALITY, ANTIOXIDANT ACTIVITIES, AND FREE POLYAMINES OF ASPARAGUS
/ WEI (Y) ; LIU (Z) ; SU (Y) ; LIU (D) ; YE (X). 2011, vol. 76, n° 2. - P. S126-S132
[Article]
INTER-RELATIONSHIPS BETWEEN CANOPY FEATURES AND FRUIT YIELD IN CITRUS AS DETECTED BY AIRBORNE MULTISPECTRAL IMAGERY
/ YE (X) ; SAKAI (K) ; ASADA (S I) ; SASAO (A). 2008, vol. 51, n° 2. - P. 739-751
[Article]
GENETIC TRANSFORMATION OF PEACH TISSUES BY PARTICLE BOMBARDMENT
/ YE (X) ; BROWN (S K) ; SCORZA (R) ; (et al.). 1994, vol. 119/-, n° 2. - 367-373
Documents liés :
[6 document(s)]
Z
© Powered by Kentika
|
2023
|
Mentions légales