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CHALOT (G)
Documents (Auteur)
[Article]
Spatial distribution of sugars, organic acids, vitamin C, carotenoids, tocopherols, 6-methoxymellein, polyacetylenic compounds, polyphenols and terpenes in two orange Nantes type carrots (Daucus carota L.)
/ AUBERT (C) ; BRUAUT (M) ; CHALOT (G). 2022, vol. 108. - Article 104421 16 p.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0889157522000394
[Article]
Evaluation of pedoclimatic factors and cultural practices effects on carotenoid and sugar content in carrot root
/ CHEVALIER (W) ; MOUSSA (S A) ; MEDEIROS NETTO OTTONI (M) ; (et al.) ; AUBERT (C) ; DESNOUES (E) ; NAVEZ (B) ; COTTET (V) ; CHALOT (G) ; JOST (M). 2022, vol. 140. - Article 126577 12 p.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1161030122001253
[Article]
Les pêches et nectarines à chair sanguine, une source importante d'antioxydants : qualité nutritionnelle de quelques variétés de pêches à chair sanguine (Prunus persica L. Batsch)
/ AUBERT (C) ; CHALOT (G). Novembre 2022, n° 386. - p. 22-30
[Article]
Myrtilles cultivées - Évaluation des qualités
/ COTTET (V) ; VIEIRA (J) ; DOURDAN (A) ; AUBERT (C) ; CHALOT (G) ; DUVAL CHABOUSSOU (A). Avril 2022, n° 380. - p. 20-29
[Article]
Multisite evaluation of phenotypic plasticity for specialized metabolites, some involved in carrot quality and disease resistance
/ CHEVALIER (W) ; MOUSSA (S A) ; NETTO OTONI (M M) ; DUBOIS LAURENT (C) ; HUET (S) ; AUBERT (C) ; DESNOUES (E) ; NAVEZ (B) ; COTTET (V) ; CHALOT (G) ; JOST (M) ; (et al.). 2021, vol. 16, n° 4. - 22 p. Article e0249613
https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0249613
[Article]
Impact of maturity stage at harvest on the main physicochemical characteristics, the levels of vitamin C, polyphenols and volatiles and the sensory quality of Gariguette strawberry
/ AUBERT (C) ; BRUAUT (M ; CHALOT (G) ; COTTET (V). 2020. - 13 p.
https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-020-03605-w
[Article]
Qualité aromatique et nutritionnelle du raisin de table : évaluation au cours de la conservation
/ AUBERT (C) ; CHALOT (G) ; COTTET (V). Janvier-février 2020, n° 358. - P. 32-39
[Article]
Variabilité de la qualité nutritionnelle de la fraise : synthèse de trois années d'essais
/ AUBERT (C) ; CHALOT (G). Janvier-février 2020, n° 358. - P. 21-31
[Congrès]
Resistant carrots to Alternaria dauci or tasty carrots : should we choose ?
/ LE CLERC (V) ; AUBERT (C) ; COTTET (V) ; YOVANOPOULOS (C) ; PIQUET (M) ; SUEL (A) ; HUET (S) ; KOUTOUAN (C) ; HAMAMA (L) ; CHALOT (G) ; JOST (M) ; PUMO (B) ; BRIARD (M). 2019, n° 1264. - p. 199-204
[Article]
Physicochemical characteristics, vitamin C, and polyphenolic composition of four European commercial blood-flesh peach cultivars (Prunus persica L. Batsch)
/ AUBERT (C) ; CHALOT (G). 2020, n° 86. - 11 p.
[Article]
Variabilité de la qualité nutritionnelle de la tomate. Synthèse de trois années d'essais
/ AUBERT (C) ; CHALOT (G) ; JOST (M). Juillet - août 2019, n° 353. - P. 15-27
[Article]
Relationship between fruit density and quality parameters, levels of sugars, organic acids, bioactive compounds and volatiles of two nectarine cultivars, at harvest and after ripening
/ AUBERT (C) ; CHALOT (G) ; LUROL (S) ; RONJON (A) ; COTTET (V). 2019, n° 297. - 11 p.
[Article]
Composition chimique, composés d'intérêt nutritionnel et arômes - Six variétés de raisin de table à l'étude
/ AUBERT (C) ; CHALOT (G). Mars 2018, n° 339. - p. 17-25
[Article]
CHEMICAL COMPOSITION, BIOACTIVE COMPOUNDS, AND VOLATILES OF SIX TABLE GRAPE VARIETIES (VITIS VINIFERA L.)
/ AUBERT (C) ; CHALOT (G). 2018, n° 240. - P. 524-533
[Tiré à part]
PHYSIOCHEMICAL CHARACTERISTICS, VOLATILES, CARATENOIDS, PHENOLIC COMPOUNDS AND VITAMIN C OF TWELVE DIFFERENT COLORED CARROT CULTIVARS
/ AUBERT (C) ; CHALOT (G) ; JOST (M). 2017, n° 1153. - P. 149-155
[Article]
QUALITE AROMATIQUE ET NUTRITIONNELLE DE LA PECHE EN CONSERVATION
/ AUBERT (C) ; BONY (P H) ; CHALOT (G) ; LANDRY (P) ; LUROL (S). 2015, n° 309. - P. 19-27
[Article]
CHANGES IN PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS AND VOLATILE COMPOUNDS OF APRICOT (PRUNUS ARMENIACA L. CV. BERGERON) DURING STORAGE AND POST-HARVEST MATURATION
/ AUBERT (C) ; BONY (P) ; CHALOT (G) ; HERO (V). 2010, vol. 119. - P. 1386-1398
[Tiré à part]
EVOLUTION DES COMPOSES VOLATILS DE L'ABRICOT BERGERON EN FONCTION DE DIFFERENTES CONDITIONS DE CONSERVATION ET/OU DE MATURATION POST-RECOLTE
/ AUBERT (C) ; BONY (P) ; CHALOT (G) ; HERO (V). FR/INH ANGERS, 2009. - P. 47-48
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