m
A
Se connecter
F
s
s
z
Destination de la recherche
La sélection courante
Toutes les tables
Documents
Dans toute la fiche
Raccourcis
Recherche avancée
La plateforme documentaire du CTIFL
A
Accueil
|
Le réseau
|
Les ressources
Les ressources documentaires
- Dictionnaires et lexiques
- Bases de données bibliographiques
- Archives ouvertes
- Défense de la culture
- Statistique
- Règlementation
Les outils documentaires
|
Aide
G
q
Plus...
La plateforme documentaire du CTIFL
Accueil
a
CUI (D)
F
x
|
L
Auteur physique
H
0
CUI (D)
Documents (Auteur)
[Article]
Extracting and modifying the vibration characteristic parameters of watermelon based on experimental modal measurement and finite element analysis for hollow heart defect detection
/ DING (C) ; WANG (D) ; FENG (Z) ; CUI (D). 2022, vol. 65, n° 1. - p. 151-167
[Article]
An automatic handheld device for firmness measurement of fruit with edible peel based on resistance sensing: a case study of peaches
/ WANG (D) ; FENG (Z) ; CUI (D). 2021, vol. 64, n° 6. - p. 1895-1905
[Article]
ANALYSIS OF PEAR DYNAMIC CHARACTERISTICS BASED ON HARMONIC REPONSE
/ ZHANG (W) ; CUI (D) ; LIU (Z) ; (et al.). 2016, vol. 59, n° 6. - P. 1905-1913
[Article]
ORTHOGONAL TEST DESIGN TO OPTIMIZE THE ACOUSTIC VIBRATION METHODE FOR PEAR TEXTURE MEASUREMENT
/ ZHANG (W) ; CUI (D) ; YING (Y). 2015, vol. 107. - P. 33-42
[Article]
ANALYSIS OF VIBRATION CHARACTERISTIC OF HUANGGUAN PEARS AND ITS RELATION TO FIRMNESS DURING STORAGE
/ ZHANG (W) ; CUI (D) ; YING (Y). 2014, vol. 57, n° 5. - P. 1407-1413
[Article]
NONDESTRUCTIVE MEASUREMENT OF PEAR TEXTURE BY ACOUSTIC VIBRATION METHOD
/ ZHANG (W) ; CUI (D) ; YING (Y). 2014, vol. 96. - P. 99-105
Documents liés :
[6 document(s)]
Z
© Powered by Kentika
|
2023
|
Mentions légales