m
A
Se connecter
F
s
s
z
Destination de la recherche
La sélection courante
Toutes les tables
Documents
Dans toute la fiche
Raccourcis
Recherche avancée
La plateforme documentaire du CTIFL
A
Accueil
|
Le réseau
|
Les ressources
Les ressources documentaires
- Dictionnaires et lexiques
- Bases de données bibliographiques
- Archives ouvertes
- Défense de la culture
- Statistique
- Règlementation
Les outils documentaires
|
Aide
G
q
Plus...
La plateforme documentaire du CTIFL
Accueil
a
ACIDE ASCORBIQUE
F
x
|
L
Thesaurus
H
0
ACIDE ASCORBIQUE
Candidat
>
ACIDE ASCORBIQUE
Documents (Candidat mots-clés)
[Article]
Development, yield, and antioxidant content in red cabbage as affected by plant density and nitrogen rate
/ PHAHLANE (C J) ; MABOKO (M M) ; SOUNDY (P) ; SIVAKUMAR (D). 2018, vol. 24, n° 2. - P. 160-168
[Article]
LA QUALITA DELLE FRAGOLE IN TRE SISTEMI DI COLTIVAZIONE
/ D'ANTUONO (L F) ; FIORI (R) ; BARUZZI (G) ; FAEDI (W). 2000, vol. LXII, n° 12. - P. 69-76
[Tiré à part]
ETUDE BIBLIOGRAPHIQUE SUR LES ALLEGATIONS NUTRITIONNELLES POSSIBLES DE LA FRAISE ET DE LA POMME
2000, n° 2000/12. - 27 P.
[Article]
MULCH TYPES AFFECT FRUIT QUALITY AND COMPOSITION OF TWO STRAWBERRY GENOTYPES
/ WANG (S Y) ; GALLETTA (G J) ; CAMP (M J) ; (et al.). 1998, vol. 33, n° 4. - P. 636-640
[Tiré à part]
FRUIT NUTRITIONAL QUALITY : CHALLENGE FOR TOMORROW
/ MAAS (J L) ; GALLETTA (G J) ; WANG (S Y). 1996, vol. 13. - P. 15-19
[Article]
VERGLEICH DER FRUCHTQUALITAT VON ERDBEEREN DER SORTEN KORONA UND ELSANTA AUS GEWACHSHAUS UND FREILANDANBAU
/ HAFFNER (K) ; VESTRHEIM (S) ; FJELLTUN (A) ; (et al.). 1997, vol. 39, n° 3. - P. 65-71
[Article]
EFFECT OF SLICING AND CONTROLLED ATMOSPHERE STORAGE ON THE ASCORBATE CONTENT AND QUALITY OF STRAWBERRIES AND PERSIMMONS
/ WRIGHT (K P) ; KADER (A A). 1997, vol. 10, n° 1. - P. 39-46
[Tiré à part]
CONTROLLING TEMPERATURE AND WATER LOSS TO MAINTAIN VITAMIN C LEVELS IN STRAWBERRIES DURING POSTHARVEST HANDLING
/ NUNES (M C) ; BRECHT (J K) ; MORAIS (A M). 1996. - P. 322-326
[Article]
INDAGINE SULLE CARATTERISTICHE QUALITATIVE DI CULTIVAR E SELEZIONI DI FRAGOLA
/ BERGAMASCHI (M) ; CASADEI (R) ; FAEDI (W) ; (et al.). 1996, vol. 58, n° SPE 6. - P. 67-72
[Article]
ASPETTI QUALITATIVI E NUTRIZIONALI DI DIVERSE VARIETA DI FRAGOLA
/ BERGAMASCHI (M) ; FAEDI (W) ; IAVARONE (E) ; (et al.). 1995, vol. 51, n° 44. - P. 29-36
[Tiré à part]
LA FRAISE
1992. - 2 P.
[Article]
COLOR STABILITY OF STRAWBERRY AND BLACKCURRANT SYRUPS
/ SKREDE (G) ; WROLSTAD (R E) ; LEA (P). 1992, vol. 57, n° 1. - P. 172-177
[Article]
ETUDE DE STABILITE DE JUS DE FRAISES LYOPHILISE DURANT SON ENTREPOSAGE
/ NIEDZIELSKI (Z) ; IRZYNIEL (Z) ; KLIMCZAK (J). 1990. - P. 1235-1238
[Tiré à part]
L-ASCORBIC ACID CONTENTS AND OTHER QUALITY CRITERIA IN APPLES (MALUS DOMESTICA BORKH.) AFTER STORAGE IN COLD STORE AND CONTROLLED ATMOSPHERE
/ HAFFNER (K) ; JESKRUD (W K) ; TENGESDAL (G). 1997, vol. 16. - P. 252-257
[Article]
NOUVELLE ZELANDE : LA FILIERE SE POSITIONNE
1999, n° SUP 05. - P. 1
[Article]
LES ATOUTS NUTRITIONNELS DES CHAMPIGNONS
/ SIX (M F). 1999, n° 82. - P. 847-850
[Article]
ESTIMACION DE L ACTIVIDAD ANTIOXIDANTE TOTAL EN CITRICOS Y SU RELACION CON EL CONTENIDO EN VITAMINA C.
/ ARNAO (M B) ; CANO LARIO (A) ; ACOSTA ECHEVERRIA (M). 1998, vol. XIII, n° 93. - P. 48-54
[Article]
LA ACTIVIDAD ANTIOXIDANTE TOTAL DE ZUMOS DE CITRICOS COMO FACTOR DE CALIDAD DEL PRODUCTO
/ ARNAO (M B) ; CANO LARIO (A) ; ACOSTA ECHEVERRIA (M). 1997, vol. XVI, n° 192. - P. 654-658
[Tiré à part]
VITAMIN C RETENTION AND SENSORIC QUALITY OF POTATOES AND PEAS IN A COOK-CHILL SYSTEM WITH PACKAGING IN MODIFIED ATMOSPHERE
/ PETERSEN (M A) ; TROLLE (E). 1996, vol. 1. - P. 175-190
[Article]
SHELF-LIFE OF PREPEELED POTATO CULTIVATED, STORED, AND PROCESSED BY VARIOUS METHODS
/ AHVENAINEN (R T) ; HURME (E U) ; HAGG (M) ; SKYTTA (E H) ; LAURILA (E K). 1998, vol. 61, n° 5. - P. 591-600
[Article]
NUTRITION - LES LEGUMES ET LES FRUITS, SOURCE DE MICRONUTRIMENTS PROTECTEURS
/ REMESY (C). 1998, n° 403. - P. 10-11
[Tiré à part]
IL CONTENUTO DI VITAMINA C NEI POMODORI IN RELAZIONE ALLE MODALITA ED AL GRADO DI MATURAZIONE
/ DANTE (A M) ; DE CICCO (A) ; SURACI (C). 1993, vol. 22, n° 4. - P. 507-512
[Tiré à part]
IL CONTENUTO DI VITAMINA C NEI POMODORI IN RELAZIONE AI METODI DI COLTIVAZIONE
/ DANTE (A M) ; DE CICCO (A) ; SURACI (C). 1993, vol. 22, n° 4. - P. 513-518
[Tiré à part]
ANALYSIS OF ASCORBIC ACID BY LIQUID CHROMATOGRAPHY WITH AMPEROMETRIC D DETECTION
/ PACHLA (L A) ; KISSINGER (P T). 1979, vol. 62. - P. 15-24
[Tiré à part]
FLUOROMETRIC DETERMINATION OF TOTAL VITAMIN C AND TOTAL ISOVITAMIN C IN FOODSTUFFS AND BEVERAGES BY HIGH PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY WITH PRECOLUMN DERIVATIZATION
/ SPEEK (A J) ; SCHRIJVER (J) ; SCHREURS (W H). 1984, vol. 32. - P. 352-355
[Tiré à part]
HPLC ASSAY OF ASCORBIC ACID IN FRESH AND PROCESSED FRUIT AND VEGETABLES
/ RIZZOLO (A) ; FORNI (E) ; POLESELLO (A). 1984, vol. 14, n° 3. - P. 189-199
[Tiré à part]
HIGH-PRESSURE LIQUID CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF ASCORBIC ACID IN SELECTED FOODS AND MULTIVITAMIN PRODUCTS
/ SOOD (S P) ; SARTORI (L E) ; WITTMER (D P) ; (et al.). 1976, vol. 48, n° 6. - P. 796-798
[Tiré à part]
EFFECT OF STORAGE CONDITIONS ON THE STABILITY OF VITAMIN C IN VARIOUS FRUITS AND VEGETABLES PRODUCED AND CONSUMED IN QUEBEC
/ ZEE (J A) ; CARMICHAEL (L) ; CODERE (D). 1991, n° 4. - P. 77-86
[Tiré à part]
DECREASING THE NO3 AND INCREASING THE VITAMIN C CONTENTS IN SPINACH BY A NITROGEN DEPRIVATION METHOD
/ MOZAFAR (A). 1996, vol. 49. - P. 155-162
[Tiré à part]
IMPLICATIONS OF WATER STRESS-INDUCED CHANGES IN THE LEVEL OF ENDOGENOUS ASCORBIC ACID AND HYDROGEN PEROXIDE IN VIGNA SEEDLINGS
/ MUKHERJEE (S P) ; CHOUDHURI (M A). 1983, vol. 58. - P. 166-170
[Article]
I NITRATI RESIDUI, UNA MINACCIA ALLA SALUTE
/ BENZO (M) ; BISOTTO (M T) ; BRUSTOLON (A) ; (et al.). 1996, vol. XXV, n° 5. - P. 39-43
[Tiré à part]
EVALUATION OF VARIOUS METHODS OF PRODUCTION OF ZUCCHINI AND SCALLOP
/ GAJC WOLSKA (J) ; SKAPSKI (H). 1994, n° 371. - P. 183-187
[Article]
EFFECT OF CARBON DIOXIDE ENRICHMENT ON PHYSICO-CHEMICAL AND ENZYMATIC CHANGES IN TOMATO FRUITS AT VARIOUS STAGES OF MATURITY
/ ISLAM (M S) ; MATSUI (T) ; YOSHIDA (Y). 1996, n° 2-3. - P. 137-149
[Article]
INHIBITION OF APPLE POLYPHENOLOXIDASE (PPO) BY ASCORBIC ACID, CITRIC ACID AND SODIUM CHLORIDE
/ PIZZOCARO (F) ; TORREGGIANI (D) ; GILARDI (G). 1993, vol. XVI. - P. 5-12
[Article]
PROVITAMIN A AND ASCORBIC ACID CONTENT OF FRESH PEPPER CULTIVARS (CAPSICUM ANNUUM) AND PROCESSED JALAPENOS
/ HOWARD (L R) ; SMITH (R T) ; WAGNER (A B) ; (et al.). 1994, n° 2. - P.362-365
[Tiré à part]
EFFECT OF STAGE OF MATURITY, POSTHARVEST TREATMENTS AND STORAGE CONDITIONS ON SUPERFICIAL SCALD AND QUALITY OF APPLES
/ MANSEKA (V S) ; VASILAKAKIS (M). 1993, n° 326. - P. 213-224
[Tiré à part]
AMOUNTS OF ORGANIC CONSTITUENTS IN TOMATO CULTIVATED IN OPEN AND CLOSED HYDROPONIC SYSTEMS
/ LIPPERT (F). 1993, n° 339. - P. 113-123
[Article]
ALTERNATIVE METHODS OF SCALD CONTROL IN "GRANNY SMITH" APPLES
/ CHELLEW (J P) ; LITTLE (C R). 1995, vol. 70, n° 1. - P. 109-115
[Article]
EFFECT OF NITROGEN FERTILIZATION ON HEAD SIZE, VITAMIN C CONTENT AND STORAGE LIFE OF BROCCOLI (BRASSICA OLERACEA VAR. ITALICA)
/ TOIVONEN (P M) ; ZEBARTH (B J) ; BOWEN (P A). 1994, vol. 74/-, n° 3. - P. 607-610
[Tiré à part]
IMPLICATION OF HYDROGEN PEROXIDE - ASCORBATE SYSTEM ON MEMBRANE PERMEALITY OF WATER STRESSED VIGNA SEEDLINGS
/ MUKHERJEE (S P) ; CHOUDHURI (M A). 1985, vol. 99. - P. 355-360
[Article]
COMPOSITION DU FRUIT DU BLUET (VACCINIUM CORYMBOSUM L.) CULTIVE DANS LA REGION DES VOSGES
/ KADER (F) ; ROVEL (B) ; GIRARDIN (M) ; (et al.). 1994, vol. 14, n° 3. - P. 281-290
[Article]
INTERVENTI COMBINATI PER LA DISATTIVAZIONE ENZIMATICA NELLA SURGELAZIONE DELLE ALBICOCCHE
/ MASTROCOLA (D) ; PITTIA (P) ; PIZZIRANI (S) ; (et al.). 1993, n° 10. - P. 41-45
[Thèse, mémoire]
MISE AU POINT DU DOSAGE DU SACCHAROSE, DU GLUCOSE, DU FRUCTOSE ET DE LA VITAMINE C DANS LES FRUITS FRAIS PAR CHROMATOGRAPHIE SUR COUCHE MINCE
/ BART (S). FR/CTIFL, 1993. - 29 P.
[Article]
MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING PROTECTS MARKET QUALITY IN BROCCOLI SPEARS UNDER AMBIENT TEMPERATURE STORAGE
/ BARTH (M M) ; KERBEL (E L) ; BROUSSARD (S) ; (et al.). 1993, vol. 58, n° 5. - P. 1070-1072
[Ouvrage]
REPERTOIRE GENERAL DES ALIMENTS - TOME 3 - TABLE DE COMPOSITION DES FRUITS EXOTIQUES, FRUITS DE CUEILLETTE D'AFRIQUE
/ FAVIER (J C) ; IRELAND RIPERT (J) ; LAUSSUCQ (C) ; (et al.). FR/LAVOISIER, 1993. - 240 P.
ISBN 2852069121
[Article]
THE INFLUENCE OF CHEMICALS, STEM LENGTH AND PLASTIC FILMS ON THE QUALITY OF ARTICHOKE BUDS
/ MENCARELLI (F) ; MASSANTINI (R) ; CASELLA (M). 1993, vol. 68, n° 4. - P. 597-603
[Article]
MIGLIORAMENTO GENETICO PER LA QUALITA DI SPECIE ORTICOLE
/ FALAVIGNA (A) ; SORESSI (G P). 1993, n° 6. - P. 61-62
[Article]
MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING AFFECTS ASCORBIC ACID, ENZYME ACTIVITY AND MARKET QUALITY OF BROCCOLI
/ BARTH (M M) ; KERBEL (E L) ; PERRY (A K). 1993, vol. 58, n° 1. - P. 140-143
[Article]
ASPETTI NUTRIZIONALI DEL FRUTTO DI ACTINIDIA
/ CAPPELLONI (M) ; ADORISIO (S) ; LINTAS (C). 1992, n° 36. - P. 51-54
[Article]
CHLOROPHYL FLUORESCENCE AS A NONDESTRUCTIVE INDICATOR OF FRESHNESS IN HARVESTED BROCCOLI
/ TOIVONEN (P M). 1992, vol. 27/-, n° 9. - P. 1014-1015
[Tiré à part]
TENEURS EN VITAMINE C ET B CAROTENE DE LA LAITUE SELON LE MODE D'ENTREPOSAGE AU FROID
/ LECLERC (J) ; THICOIPE (J P) ; LEC'HVIEN (J P) ; (et al.). 1992, vol. 36/-, n° 3. - P. 245-252
[Tiré à part]
REVERSIBILITY OF ENZYMIC BROWNING OF FROZEN FRUITS AND VEGETABLES STUDY OF CRUSHED APPLES AND SOLUTIONS OF DURE O-DIPHENOLS
/ ROUET MAYER (M A) ; RALAMBOSOA (J) ; PHILIPPON (J). 1989. - P. 251-255
[Tiré à part]
OXIDATION OF ASCORBIC ACID IN RELATION TO THE DIFFUSION OF OXYGEN IN FROZEN SYSTEMS
/ REID (D S) ; LIM (M H). 1989. - P. 243-249
[Article]
COMPOSITION AND NUTRITIONAL EVALUATION OF KIWIFRUIT GROWN IN ITALY
/ LINTAS (C) ; ADORISIO (S) ; CAPPELLONI (M) ; (et al.). 1991, vol. 19/-, n° 4. - P. 341-344
[Article]
CHEMICAL COMPOSITION OF TURNIP ROOTS STORED OR INTERMITTENTLY GROWN AT LOW TEMPERATURE
/ SHATTUCK (V I) ; KAKUDA (Y) ; SHELP (B J) ; (et al.). 1991, vol. 116/-, n° 5. - P. 818-822
[Article]
UPTAKE AND FATE OF ASCORBIC ACID-2-PHOSPHATE IN INFILTRATED FRUIT AND VEGETABLE TISSUE
/ SAPERS (G M) ; MILLER (R L) ; DOUGLAS (F W) ; (et al.). 1991, vol. 56, n° 2. - P. 419-422+430
[Article]
MISE AU POINT D'UN PROCEDE DE CLASSIFICATION DES JUS DE KIWIFRUITS : DEPECTINISATION ET SUIVI DE LA VITAMINE C
/ JEAN (F) ; BROUSSOUS (P) ; FERRARI (G) ; (et al.). 1991, vol. 108, n° 5. - P. 343-348
[Article]
SULFHYDRYL AND ASCORBIC ACID RELATIONSHIPS IN SELECTED VEGETABLES AND FRUITS
/ ALBRECHT (J A) ; SCHAFER (H W) ; ZOTTOLA (E A). 1991, vol. 56, n° 2. - P. 427-430
[Article]
LA CONSOMMATION DE VITAMINES EN FRANCE - DONNEES ECONOMIQUES COMPAREES
/ HURSTEL (O). 1991, vol. 26, n° 2. - P. 73-76
[Article]
VALORE DIETETICO-NUTRIZIONALE DELL'ACTINIDIA
/ PANATTA (G). 1990, vol. 52/-, n° 10. - P. 55-60
[Article]
OSMOTIC DEHYDRATION OF KIWI FRUITS : INFLUENCE OF PROCESS VARIABLES ON THE COLOR AND ASCORBIC ACID CONTENT
/ VIAL (C) ; GUILBERT (S) ; CUQ (J L) ; (et al.). 1991, vol. 11, n° 1. - P. 63-84
[Article]
EFFECTS OF BIOLOGICAL FACTORS ON THE CHEMICAL COMPOSITION OF BRUSSELS SPROUTS
/ HORBOWICZ (M) ; BAKOWSKI (J). 1988, n° 32. - P. 171-176
[Article]
EFFECT OF BIOLOGICAL FACTORS ON THE CHEMICAL COMPOSITION OF BRUSSELS SPROUTS
/ HORBOWICZ (M) ; BAKOWSKI (J). 1988, n° 32. - P. 161-169
[Tiré à part]
QUALITY OF FRUITS AND VEGETABLES
/ MERMELSTEIN (N H). 1990, vol. 44, n° 6. - P. 99-106
[Tiré à part]
QUALITY IMPROVEMENT OF GROWN LEAF VEGETABLES
/ SHINOHARA (Y) ; SUZUKI (Y). 1988, n° 230. - P. 279-286
[Article]
EFFETS OF FORMS AND RATES OF ORGANIC AND INORGANIC NITROGEN FERTILISERS ON THE YIELD AND SOME QUALITY INDICES OF TOMATOES (LYCOPERSICON ESCULENTUM MILLER)
/ MONTAGU (K D) ; GOH (K M). 1990, vol. 18/-, n° 1. - P.31-37
[Article]
LES VITAMINES ET LA NOUVELLE CUISSON
/ LANGLEY DANYSZ (P). 1990, n° 446. - P. 27-30
[Tiré à part]
INFLUENCE DE LA TENEUR EN ACIDE ASCORBIQUE, EN VITAMINE, EN RIBOFLAVINE ET CAROTENE DANS LA CAROTTE SELON LES DOSES ET EQUILIBRES DE FUMURE
/ SOLOVIEV (G A) ; LAPOUCHKINA (V). 1978, vol. 172, n° 4. - 9P.
[Tiré à part]
VITAMINE C IN GROENTE EN FRUIT : HET VERLOOP TIJDENS DE GROEI
/ VAN DER MEER (M A). 1983, vol. 14, n° 12. - P. 972-975
[Article]
CONTROL OF ENZYMATIC BROWNING IN APPLE WITH ASCORBIC ACID DERIVATIVES, POLYPHENOL OXIDASE INHIBITORS AND COMPLEXING AGENTS
/ SAPERS (G M) ; HICKS (K B) ; PHILLIPS (J G). 1989, vol. 54, n° 4. - P. 997-1002 + 1012
[Article]
PHYSIOLOGICAL AND MICROBIOLOGICAL STORAGE STABILITY OF MINIMALLY PROCESSED FRUITS AND VEGETABLES
/ KING (A D) ; BOLIN (H R). 1989, vol. 43/-, n° 2. - P. 132-135+139
[Tiré à part]
COMPARISON OF THE COMPOSITION OF PROCESSED AND FRESH VEGETABLES AS CONSUMED
/ HALL (M N) ; EDWARDS (M C). 1989, n° 244. - P. 209-216
[Tiré à part]
EFFECT OF GIBBERELLIC ACID ON ASCORBIC ACID, SUGAR CONTENT AND OXIDATIVE ENZIME ACTIVITY OF WEST INDIAN CHERRY (MALPIGHIA PUNICIFOLIA L.) FRUIT
/ SRINIVAN (C) ; PAPPIAH (C) ; DORAIPANDIAN (A). 1973, vol. 11/-. - P. 469-470
[Tiré à part]
POSTHARVEST PHYSIOLOGY OF FRUITS
/ ULRICH (R). 1958, n° 9. - P. 385-416
[Article]
RAPID ENZYMATIC METHOD FOR VITAMIN C ASSAY IN FRUITS AND VEGETABLES USING PEROXIDASE.
/ CASELLA (L) ; GUILLOTTI (M) ; MARCHESINI (A) ; (et al.). 1989, vol. 54/-, n° 54/-. - P. 374-375+378
[Article]
EFFECTS OF ORCHARD MANAGEMENT PRACTICES ON YIELD, QUALITY AND LEAF NUTRIENT CONTENT OF COORG MANDARIN.
/ MUSTAFFA (M M). 1988, vol. 63, n° 4. - P. 711-716
[Tiré à part]
QUATRIEME GAMME : LA POMME DE TERRE (SOLANUM TUBEROSUM L.) SANS ADDITIFS
/ NICOL (E). 1989. - P.1-27
[Article]
EFFECT OF A POST-HARVEST FRUIT DIP IN ETHEPHON ON THE RIPENING OF LITCHI FRUITS
/ SADHU (M K) ; GITA CHATTOPADHYAY (). 1989, vol. 64, n° 2. - P. 239-242
[Article]
RESPIRATION RATE, ETHYLENE PRODUCTION AND CERTAIN CHEMICAL CHANGES DURING THE RIPENING OF JUJUBE FRUITS
/ ABBAS (M F) ; SAGGAR (R A). 1989, vol. 64, n° 2. - P. 223-225
[Article]
FRUITS CONGELES : LEUR QUALITE NUTRITIONNELLE, UNE NOTION A PRENDRE EN COMPTE.
/ CARLES (L). 1988, n° 410. - P. 48-49
[Article]
VALEUR NUTRITIONNELLE DES DENREES VEGETALES SURGELEES : COMMENT LA PRESERVER ?
/ CARLES (L). 1988, n° 273. - P. 27-29
[Article]
QUALITY OF FROZEN CAULIFLOWER DURING STORAGE
/ APARICIO CUESTA (M P) ; GARCIA MORENO (C). 1988, vol. 53/-, n° 2. - P. 491-493
[Article]
VARIATIONS AU COURS DU STOCKAGE DE LA TENEUR EN VITAMINE C DANS LES CHOUX DE BRUXELLES (BRASSICA OLERACEA) CONGELES PAR LES GAZ LIQUEFIES.
/ NIEDZIELSKI (Z) ; MOKROSINKA (K). 1988, n° 1-2. - P. 17-22
Documents liés :
[83 document(s)]
Z
© Powered by Kentika
|
2023
|
Mentions légales