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La plateforme documentaire du CTIFL
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Ouvrage

H 0 00115068
MINIMALLY PROCESSED FOODS - TECHNOLOGIES FOR SAFETY, QUALITY, AND CONVENIENCE (CHAP 1, 2, 3, 4, 5, 12)

L

SIDDIQUI (M W), RAHMAN (M S), (ED)

2015

9783319106779

306 P.

anglais, biblio.

Chap 1 : Minimally Processed Foods : Overview/ Chap 2 : Hurdle Technology in Food Preservation/ Chap 3 : Packaging Methods for Minimally Processed Foods/ Chap 4 : Washing, Peeling and Cutting of Fresh-Cut Fruits and Vegetables/ Chap 5 : Technologies in Fresh-Cut Fruit and Vegetables/ Chap 12 : Sustainability and Challenges of Minimally Processed Foods.

produit de quatrième gamme, sécurité alimentaire, emballage, lavage, désinfection des denrées, éthylène, respiration, composé volatil, qualité gustative, qualité nutritionnelle, qualité microbiologique, huile essentielle

FRUITS, LEGUMES

FRUIT COUPE, LEGUME COUPE, COMPOSE PHENOLIQUE, ACTIVITE DE L'EAU

05/12/2014

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