m
A
Se connecter
F
s
s
z
Destination de la recherche
La sélection courante
Toutes les tables
Documents
Dans toute la fiche
Raccourcis
Recherche avancée
La plateforme documentaire du CTIFL
A
Accueil
|
Le réseau
|
Les ressources
Les ressources documentaires
- Dictionnaires et lexiques
- Bases de données bibliographiques
- Archives ouvertes
- Défense de la culture
- Statistique
- Règlementation
Les outils documentaires
|
Aide
G
q
Plus...
La plateforme documentaire du CTIFL
Accueil
a
JOURNAL OF TEXTURE STUDIES
F
x
|
L
Revue
H
0
JOURNAL OF TEXTURE STUDIES
Documents (Périodique)
[Article]
DATA ANALYSIS OF PENETROMETRIC FORCE/DISPLACEMENT CURVES FOR THE CHARACTERIZATION OF WHOLE APPLE FRUITS
/ CAMPS (C) ; GUILLERMIN (P) ; MAUGET (J C) ; BERTRAND (D). 2005, vol. 36. - P. 387-401
[Article]
DATA ANALYSIS OF PENETROMETRIC FORCE/DISPLACEMENT CURVES FOR THE CHARACTERIZATION OF WHOLE APPLE FRUITS
/ CAMPS (C) ; GUILLERMIN (P) ; MAUGET (J C) ; BERTRAND (D). 2005, vol. 36. - P. 387-401
[Article]
VIBRATION TECHNIQUES FOR TESTING FRUIT FIRMNESS
/ FINNEY (E E). 1972, vol. 3. - P. 263-283
[Article]
SENSORY AND OBJECTIVE MEASUREMENTS OF PEACH FIRMNESS
/ FINNEY (E E) ; ABBOTT (J E). 1972, vol. 3. - P. 372-378
[Article]
MEASUREMENT OF FIRMNESS OF FRESH-CUT SLICED TOMATO USING PUNCTURE TESTS - STUDIES ON SAMPLE SIZE, PROBE SIZE AND DIRECTION OF PUNCTURE
/ LANA (M M) ; TIJSKENS (L M) ; DE THEIJE (A) ; (et al.). 2007, vol. 38. - P. 601-618
[Article]
MECHANICAL PROPERTIES OF TOMATOES AS RELATED TO PUNCTURE INJURY SUSCEPTIBILITY
/ DESMET (M) ; LAMMERTYN (J) ; VERLINDEN (B E) ; NICOLAI (B M). 2002, vol. 33. - P. 415-429
[Tiré à part]
VIEWS ON RELATING INSTRUMENTAL TESTS TO SENSORY ASSESSMENT OF FOOD TEXTURE. APPLICATION TO PRODUCT DEVELOPMENT AND IMPROVEMENT
/ KAPSALIS (J) ; MOSKOWITZ (H R). 1978, vol. 9. - P. 371-393
[Tiré à part]
IDENTIFICATION OF STIMULI CONTROLLING THE SENSORY EVALUATION OF VISCOSITY - II. ORAL METHODS
/ SHAMA (F) ; SHERMAN (P). 1973, vol. 4. - P. 111-118
[Tiré à part]
COMPARISON BETWEEN SENSORY AND INSTRUMENTAL MEASUREMENTS FOR MEALINESS ASSESSMENT IN APPLES. A COLLABORATIVE TEST
/ BARREIRO (P) ; ORTIZ (C) ; RUIZ ALTISENT (M) ; DE SMEDT (V) ; SCHOTTE (S) ; ANDANI (Z) ; WAKELING (I) ; BEYTS (P K). 1998, n° 29. - P. 509-525
Documents liés :
[9 document(s)]
Z
© Powered by Kentika
|
2023
|
Mentions légales